content top

Jo Janssen draagt stokje over aan Ton Roes


Na twee slapeloze nachten heeft onze fractievoorzitter Jo Janssen een heel moeilijk besluit moeten nemen. Hij was er echt van overtuigd dat we twee of meer zetels zouden krijgen. Dan had hij samen met goeie mensen het raadswerk kunnen voortzetten. Maar dat is jammer genoeg niet gebeurd.
Dat betekent dat hij alleen in de raad komt, zonder directe ondersteuning. Hij heeft dat in de beginjaren van Gewoon Nijmegen ook gedaan en dat was heel zwaar. Nu na 12 jaar, hij is inmiddels ook 76, gaat hij dat in zijn eentje niet meer trekken, zeker ook vanwege zijn persoonlijke omstandigheden.
Hij heeft daarom besloten het stokje over te dragen aan iemand die hij vertrouwt, die scherp als een scheermes en deskundig is en het standpunt van Gewoon Nijmegen prima kan verwoorden. Ton Roes, tweede op de kandidatenlijst, echte Nijmegenaar en ook nog familie, gaat als fractievoorzitter het woord voeren in de raad namens Gewoon Nijmegen. Uiteraard heeft Jo dit met de fractieleden besproken. Dat zijn allemaal prima mensen die de komende jaren weer veel ondersteuning geven aan de partij. Iedereen snapt zijn besluit en unaniem vinden zij de keuze voor Ton prima.
Jo is oprichter van Gewoon Nijmegen en zal de partij nooit verlaten. Hij blijft Partijvoorzitter en lid van de fractie en hij zal zijn stem in de raadskamers zeker en op zijn Nijmeegs laten horen vooral bij onderwerpen die voor de mensen in de wijken belangrijk zijn.
Hij hoopt dat zijn kiezers zijn standpunt begrijpen en erop vertrouwen dat alle fractieleden er samen de komende jaren vol voor gaan.
Fractie Gewoon Nijmegen.1 reactie op “Jo Janssen draagt stokje over aan Ton Roes”

  1. Henny kuiper schreef:

    Jammer voor Jo dat het terugwaarts halfeerd !

Plaats een reactie